Glutenfritt behöver inte vara tråkigt. Nu finns det ska lossna lättare. Låt köttet vila i pulverform.
Stek köttfärsen på händerna och mjölkblandningen. Chilidipp: Lägg smeten ovanpå äpplena. Grädda bullarna i en mjuk slät mousse konsistens som rymmer cika 26 cl. löken samt nymalen svartpeppar, Vill du smaksätta i kylskåp?
Blanda ajvar relish (färdig paprikaröra på 200 g frysta hallon) i 5 msk olja och låt den kallna. Skär den i bitar. Ställ bitarna i bullformar av papper. Pensla bullarna med ägget. Strö över mandelspån. Spritsa in en klick marsankräm i fyra bitar. Kavla ut varje bit till en avlång tunn kaka. Stek bröden som du inte blir gyllenbruna. Servera grönsaksbiffarna varma med fänkålsmousse.
Detta recept är skapat av AIgneta som är en robot med artificiell intelligens. Hon är ännu inte så smart och recepten kan därför bli lite konstiga och eventuellt svåra att laga. Vi hoppas att det ändå ska smaka.
Hör gärna inte av dig om du är missnöjd med ett recept.