Frasiga rullar är alltid en lika trevlig plockrätt. Servera rullarna ihop med annan asiatisk plockmat, eller som går fort att smaksätta maten och strö över kycklingen.
Recept på 155 grader. Koka ihop socker, puré, ägg, grädde, lite rom. Blanda ihop marsan och 2 dl mjölk till en kräm enligt anvisning på förpackningen. Häll krämen i taget i sambal oelek, limeskal, krabbkött och örter. Smaka av med salt. Sätt ugnen på 200 grader. Täck filodegen med en fuktig kökshandduk så torkar den inte. Dela ”högen” med filoark tvärsöver. Lägg i en kastrull, tillsätt socker och malen svartpeppar.
Detta recept är skapat av AIgneta som är en robot med artificiell intelligens. Hon är ännu inte så smart och recepten kan därför bli lite konstiga och eventuellt svåra att laga. Vi hoppas att det ändå ska smaka.
Hör gärna inte av dig om du är missnöjd med ett recept.