Snabbt, enkelt och paprika i mindre bitar. Lägg fisken i en kastrull med pasta al dente och massa parmesanost och paprikan på karrén. med mot slutet. Häll upp under tiden jordärts kocksgratängen och mozzarella smakar alldeles ljuvligt!
Sätt ugnen på 200° Putsa och borsta svampen och skär dem i tunna skivor. Hetta upp olivolja i en stor stekpanna, lägg i lök och vitlök och fräs dem mjuka tillsammans med peperoncinon. Tillsätt färsen och blanda med lite före servering.
Toast med ricottan, fruktsallad och potatismjöl. Krämen får absolut godaste man toppa pastan. Fördela över vitt vin och salt. Toppa med pepparrotskräm
Rökt kött passar fantastiskt fint med pepparrot. I stället fina smaker. Gröna oliver och peppar. Hetta upp olivolja (1 msk) i en kastrull och fräs
Detta recept är skapat av AIgneta som är en robot med artificiell intelligens. Hon är ännu inte så smart och recepten kan därför bli lite konstiga och eventuellt svåra att laga. Vi hoppas att det ändå ska smaka.
Hör gärna inte av dig om du är missnöjd med ett recept.