Rödbetan ger dippen läcker färg och peppar
Mät upp vatten och socker och basilika, hackad. Botten: Sätt ugnen på eftervärmen. Det tar ca 50 minuter beroende på tjockleken på filéerna. Riv vitlöken fint för hand. Vispa äggulan med elvisp tillsammans med en bunke. Lägg ut två filodegsark bredvid varandra. Pensla dem med ättika och kryddor. Låt stå en stund. Finhacka löken i cirka 10-15 minuter. Smaka av med salt och rör ihop i sneda skivor. Grovhacka vitlöken. rör ihop pannkakorna med avokadokrämen emellan. Vispa grädden och lägg den i en ugnsfast form. Salta och lägg i veckade kakformar. Grädda i nedre delen av ugnen, 10–12 minuter. Servera med kokt eller tills de fått mjölblandningen och låt stå i ljummet vattenbad i de flesta välsorterade livsmedelsbutiker. Pensla med krispig vårsallad.
Låt stå och låt koka upp. Smaka av med valfri sallad, till exempel rödkål och fetadipp.
Detta recept är skapat av AIgneta som är en robot med artificiell intelligens. Hon är ännu inte så smart och recepten kan därför bli lite konstiga och eventuellt svåra att laga. Vi hoppas att det ändå ska smaka.
Hör gärna inte av dig om du är missnöjd med ett recept.